Imperial Brands in Joure fabriek

Onderhoudsmonteur

Als onderhoudsmonteur ben jij verantwoordelijk voor het traceren en oplossen van storingen ten aanzien van installaties en productielijnen-en machines. Als bedrijf met veel technische installaties kan Imperial Brands niet zonder onderhoudsmonteur. 

Werken bij Imperial Brands

Imperial Brands is een tabaksbedrijf met een rijke geschiedenis die meer dan 100 jaar terug in de tijd gaat. Het bedrijf is in deze jaren uitgegroeid tot een toonaangevende producent van sigaretten, shag, sigaren en vloeipapier. Met ons geavanceerde proces produceren en verpakken we in onze vestiging in Joure verschillende A-merken shag. Bij Imperial Brands kom je terecht in een team van medewerkers dat met plezier werkt voor ons bedrijf. Binnen ons bedrijf wordt innovatie en groei gestimuleerd en heb je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. 

Bekijk hier wat de functie onderhoudsmonteur bij Imperial Brands Joure inhoudt en de lopende vacatures. 

Onderhoudsmonteur bij Imperial Brands in Joure

De functie van een onderhoudsmonteur is erg belangrijk binnen de fabriek van Imperial Brands. Het is aan de onderhoudsmonteur om in het geval van een storing te zorgen dat deze zo snel mogelijk verholpen is. Hiervoor is uitgebreide technische kennis van onze machines nodig. Je krijgt bij ons de kans je hier uitgebreid in te verdiepen en je technische kennis verder te ontwikkelen. Ook rapportages uitbrengen na storingen en andere werkzaamheden behoren tot het takenpakket van onze onderhoudsmonteurs. 

Adem je techniek en krijg je energie om samen met je collega’s onze fabriek op een technisch hoogwaardig niveau te brengen? Als collega ben je proactief, analytisch, je toont eigenaarschap en je werkt accuraat, zodat de productievoortgang is gewaarborgd. Veiligheid staat voor jou altijd voorop. Je hebt minimaal een MBO-4 diploma in de richting van Elektrotechniek, WTB of Mechatronica op zak. Daarnaast beschik je over ervaring op elektrotechnisch of mechanisch gebied. Deze heb je bij voorkeur opgedaan in een industriële omgeving. Ervaring met preventief onderhoud of andere verbetertechnieken is een voordeel. Verder ben je een teamspeler die open en duidelijk communiceert, initiatieven neemt en flexibel en stressbestendig is.  

“Of we vinden een oplossing of we maken er één.”
“Of we vinden een oplossing of we maken er één.”

Imperial Brands Joure

 

Lopende vacature

Herken jij jezelf hierin? 

Bekijk hieronder onze openstaande vacature voor onderhoudsmonteur.

Geen vacature?

Staat er op dit moment geen actuele vacature? Stuur dan een open sollicitatie naar sollicitatie@nl.imptob.com 

De functie onderhoudsmonteur

Als onderhoudsmonteur ben jij verantwoordelijk voor het traceren en oplossen van storingen ten aanzien van installaties en productielijnen-en machines. Je voert periodiek, preventief en/of curatief onderhoud uit en past dit toe op installaties, het machineparken en gebouwen om zo de ongeplande stoptijd in de operatie minimaal te houden. Wanneer er storingen zijn dan los jij die op en kom je met verbetervoorstellen om herhaling te voorkomen. Je coacht hierbij de operators in het voorkomen en oplossen van storingen. Bij Imperial Brands krijg je dagelijks alle facetten van de techniek op je bord: PLC’s, aandrijf-, meet- en regeltechniek, pompen, transportsystemen, stoomvoorziening en koelingen. Als onderhoudsmonteur bij Imperial Brands zorg jij ervoor dat de techniek ons nooit in de steek laat. Met een goede focus op continue verbetering draag je bij aan de groei van Imperial Brands. 

 

Als onderhoudsmonteur bij Imperial Brands ben je werkzaam in een 3-ploegendienstrooster met periodieke consignatiediensten. Je vindt bij ons uiterst moderne productiefaciliteiten en zeer hoogwaardige technische installaties om onze tabak op de juiste manier te verwerken en te verpakken. Samen met je collega’s van Engineering en de Productie zorg je voor de optimalisatie van dit proces. 

 

De functie van onderhoudsmonteur is geschikt voor mensen met een passie voor techniek die graag in teams werken. Door de samenwerking in teams is het nooit eentonig en kun je je kennis en vaardigheden uitbreiden tijdens je werk bij Imperial Brands.