Imperial Brands in Joure fabriek

Arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden & CAO

Hoewel bij ons alles draait om tabak, zijn het altijd de mensen die het verschil maken. Dat zie je terug in ons ondernemingsbeleid en de ambitie. Om deze mensen zo goed mogelijk op hun plek te laten zitten geven wij goede arbeidsvoorwaarden, heeft iedereen kans op doorgroeimogelijkheden en hebben we ons eigen CAO. 

Arbeidsvoorwaarden

Onze fabriek in Joure heeft een eigen cao met zeer aantrekkelijke en moderne arbeidsvoorwaarden zoals een marktconform salaris, een 36-urige werkweek, 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een vaste jaarlijkse uitkering van 700 euro, een pensioenregeling met ruim 80% werkgeversbijdrage in de premie, een aandelenspaarplan, een collectieve zorgverzekering, een bijdrage in de premie aanvullende zorgverzekering en gratis productverstrekkingen of een vergoeding in geld. Daarnaast bieden wij veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Onze arbeidsvoorwaarden
Marktconform salaris
36-urige werkweek
8% vakantietoeslag
Eindejaarsuitkering 8,33%

Doorgroeimogelijkheden

Binnen Imperial Brands in Joure hebben we verschillende functies. Dit heeft als voordeel dat, als je ambitie hebt, de mogelijkheid is om door te groeien. Het is uiteraard per persoon verschillend wat deze ambitie is. Tijdens het functioneringsgesprek staan we hier ook bij stil en is het aan jou om je ambitie kenbaar te maken.  Samen met je leidinggevende kan er dan gekeken worden wat jij nodig hebt om deze ambitie te realiseren. 

Soms kan dit een opleiding zijn maar ook andere opties zijn mogelijk. Het kenbaar maken van je ambitie, is geen garantie dat deze ook feitelijk gerealiseerd wordt. Er moet namelijk ook een vacature ontstaan waar jouw ambitie bij aansluit. Als er een vacature ontstaat dan wordt deze eerst aan onze vaste medewerker aangeboden. Hiermee stimuleren we dat onze medewerkers doorgroeien naar andere functies. Dit kan uiteraard ook een stap zijwaard zijn. Ambitie hoeft namelijk niet altijd een hogere functie te zijn.  

Onze fabriek in Joure heeft een eigen cao met zeer aantrekkelijke en moderne arbeidsvoorwaarden
Onze fabriek in Joure heeft een eigen cao met zeer aantrekkelijke en moderne arbeidsvoorwaarden

Onze CAO