Imperial Brands in Joure fabriek

Over Imperial Brands in Joure

In Joure staat de belangrijkste shagfabriek van Imperial Brands, één van de grootste tabaksfabrikanten ter wereld. Het hoofdkantoor van Imperial Brands is gevestigd in Bristol (UK) en zij legt zich toe op de ontwikkeling, productie, marketing en verkoop van shag, sigaren, sigaretten en vloeipapier. In onze fabriek worden door ruim 300 medewerkers diverse bekende A-merken shag geproduceerd en verpakt middels een geavanceerd proces waarbij aan hoge kwaliteitseisen wordt voldaan. Wij produceren hier ruim 300 miljoen pakjes shag per jaar voor de nationale en internationale markt van toonaangevende merken waaronder Van Nelle, Drum, Brandaris, Gauloises, Zilver, JPS en Golden Virginia.

Kom werken bij Imperial Brands

Werken bij Imperial Brands betekent werken bij een platte organisatie met een open, nuchtere, maar vooral ondernemende en sociale bedrijfscultuur met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt volop de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je bouwt mee aan de toekomst van onze hightech fabriek waarin jaarlijks miljoenen euro’s worden geïnvesteerd. Ons uiterst moderne machinepark bestaat uit 40 verpakkings-, kartonnage- en palletiseringslijnen met de nieuwste PLC- technieken in een geconditioneerde omgeving. Bekijk onze vacatures.

Arbeidsvoorwaarden bij Imperial Brands

Hoewel bij ons alles draait om tabak, zijn het altijd de mensen die het verschil maken. Dat zie je terug in ons ondernemingsbeleid en de ambitie.

Wil jij hierin een rol spelen? Dan kan dat in een van onze functiegroepen:

Onze fabriek in Joure heeft een eigen cao met zeer aantrekkelijke en moderne arbeidsvoorwaarden zoals een marktconform salaris, een 36-urige werkweek, 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een vaste jaarlijkse uitkering van 700 euro, een pensioenregeling met ruim 80% werkgeversbijdrage in de premie, een aandelenspaarplan, een collectieve zorgverzekering, een bijdrage in de premie aanvullende zorgverzekering en gratis productverstrekkingen of een vergoeding in geld. Daarnaast bieden wij veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Een uitgebreider overzicht van onze arbeidsvoorwaarden vind je hier. Voor medewerkers die werkzaam zijn binnen de afdeling Group IT zijn afwijkende arbeidsvoorwaarden van toepassing. Als je bij ons solliciteert, zal één van onze HR collega’s contact met je opnemen. Hier vind je onze sollicitatieprocedure.

'We hebben alle middelen en mogelijkheden die we nodig hebben. Dat zorgt ervoor dat we met plezier een goed resultaat kunnen neerzetten.'
'We hebben alle middelen en mogelijkheden die we nodig hebben. Dat zorgt ervoor dat we met plezier een goed resultaat kunnen neerzetten.'

Afdeling Inkoop