Imperial Brands in Joure fabriek

Onze gedragsregels

Samen sterker en samen beter werken. We hebben ons bedrijf gebouwd door samen sterker en beter te werken. Onze waarden vormen de basis voor de gedragscode.

Gedragscode Imperial Brands in Joure

Onze waarden vormen de basis voor de gedragscode. Onze waarden en de gedragscode helpen ons om de juiste beslissingen te nemen. De code geeft aan hoe we moeten omgaan met bepaalde situaties die juridische en ethische vragen met zich mee kunnen brengen. 

De gedragscode geldt voor al onze medewerkers. Wij verwachten dat de mensen die met ons werken bekend zijn met de gedragscode en deze naleven wanneer zij namens ons handelen. 

Veiligheid

Veiligheid is binnen onze organisatie zeer belangrijk. Dit zie je al bij binnenkomst aan alle geparkeerde auto’s die achteruit geparkeerd staan, maar het gaat uiteraard veel verder dan dit. Zo zijn onder andere alle machines voorzien van veiligheidssensoren zodat deze blokkeren wanneer er een onveilige situatie ontstaat. Maar ook persoonlijke bescherming middelen zijn verplicht en zijn er veilige looproutes om op je werkplek te komen. 

Het meest belangrijke is echter het gedrag.  Vaak is het menselijk handelen de oorzaak van een onveilige situatie. We hebben binnen Imperial Brands een cultuur waar het gewoon is om elkaar te attenderen op onveilige situaties. Hierdoor is er een werkhouding ontstaan dat we oog hebben voor veiligheid en dit maximaal nastreven in alles. We hebben hierbij ook het motto dat we allemaal net zo gezond naar huis gaan als we gekomen zijn.  

'Bij Imperial Brands krijg je veel vrijheid en kennen we veel uitdagingen als technici.'
'Bij Imperial Brands krijg je veel vrijheid en kennen we veel uitdagingen als technici.'

Johannes Reitsma